бизнес

Защо моят бизнес се нуждае от уеб сайт?

Вие сте дългогодишен собственик на просперираща компания? Или тепърва навлизате в света на бизнеса и сте все още в самото начало? И в двата случая, съществува фактор както за вашата добра репутация, така и за успеха на дейността ви! Този фактор осмисля съществуването ви като икономическа единица на пазара за услуги и продукти, превръщайки фирмата ви сама по себе си във фактор сред необятната или строго тясната конкуренция на вашата сфера. Става въпрос за вашия уеб сайт!

Може би, вече си задавате въпроса защо бизнесът ви, всъщност, се нуждае от уеб сайт. Вероятно, някакви конкретни или не така добре формулирани отговори или просто предположения се въртят в главата ви. Но истината е, че трябва да осъзнаете колко важно е наличието на официална страница за вашата голяма компания или малък семеен бизнес. Когато това стане, не просто ще се решите на крачката да се поинтересувате и съответно поръчате услугата изработка на уеб сайт, но и ще дадете ход на един нов процес за цялостния облик на бизнеса ви. Обликът, с който той ще се представя в мрежата, тоест там, където икономиката битува все по-осезаемо през последните години.

Днес, сме решили да ви дадем няколко конкретни причини за това да предоставите на своя бизнес онлайн облик, а именно уеб страница, която да се развива с качествена услуга поддръжка на сайт в бъдеще. Целта ни е не просто да ви убедим да направите нещо добро за себе си и икономическата си активност на пазара, но и да погледнете под друг, модерен и правилен начин към развитието си в бизнеса. Ето защо вашият бизнес в действителност се нуждае от уеб сайт…

  1. Най-простичката причина да се сдобиете с уеб сайт още днес се крие в желанията на вашите потребители, а в крайна сметка, те са тези, които диктуват вашите бизнес решения. Именно те, потребителите ви се нуждаят от уеб сайт, затова и трябва да имате такъв. Според последните проучвания в областта на маркетинга и продажбите у нас, цели 80% от юзърите твърдят, че предпочитат да пазаруват от места и търговци, които имат утвърдено присъствие в интернет, а то започва именно с уеб сайт.
  2. Бизнесът днес се характеризира с двустепенно екзистенциоално състояние или казано на простичък език: бизнесът днес живее два живота, в еднаква степен и сила – в реалния живот, тоест във физическия ви магазин, и в мрежата, тоест дигиталния ви магазин, ако вие се занимавате с продажба. В този конкретен случай, вие се нуждаете не просто от сайт, ами от изработка на онлайн магазин.
  3. Уеб сайтът разпространява информация за вас и вашия бизнес сам, без вие да правите нищо по въпроса. Отново малко статистика – над 74% от потребителите до възраст 55 години днес твърдят, че преди да направят покупка или да поръчат услуга, се допитват така да се каже, до интернет. Там те намират най-добрите доставчици на това, от което си нуждаят. Следователно, ако вас ви няма в мрежата, тези цели 74% ще купят от друг, а не от вас.
  4. От друга страна, информацията, която носи сайтът за вас в интернет, е и универсалната, концептуалната информация за вашия бизнес. Вие няма как да обиколите всичките си клиенти и на живо да им разкажете за това кои сте и какво правите, каква е вашата мисия и маркетингова идея. От друга страна, е изключително бързо и лесно, а не по-малко и ефективно, да се изявите и да се представите в интернет със стандартната услуга изработка на уеб сайт. Естествено, по-амбициозните от вас няма да спрат до тук и с право, ще поръчат и SEO оптимизация, която да ги популяризира сред останалите уеб сайтове, тоест страниците на конкурентите, а също така и поддръжка на сайт, защото с изготвянето му, работата по вашата онлайн репутация не приключва, а тепърва започва.
  5. Изработката на уеб сайт е стъпка към успеха, която няма да ви коства нищо. В повечето случаи говорим за достъпни цени, почти никакво време, което да се изисква от вас, а също така и нулево използване на човешки ресурс, в случай че наемете екип, който да се заемете с последващата поддръжка на сайт. Ако вие продавате и сте закупили услугата изработка на онлайн магазин, пък, можете бързо и лесно да обучите един или най-много двама души от екипа си, който да го управлява. С това спестявате изключително много средства за наеми, поддръжка на физически магазини и т.н.
  6. Накратко, с качествена изработка на уеб сайт, вие бихте могли не просто да увеличите продажбите си, но и да намалите разходите си. Една проста сметка показва, че услуги като изработка на онлайн магазин или SEO оптимизация са инвестиции, които не просто бързо се възстановяват като средства, но и още по-бързо дават реален доход.
  7. Ако имате уеб сайт, вие никога няма да изгубите връзка с клиентите си. Дори в моменти на спад, каквито са напълно възможни и реални за всеки един бизнес, можете бързо да реагирате и отново да заинтригувате аудиторията си – като им представите нов продукт, като публикувате нови интересни статии в блога си относно вашите услуги, като ги зарадвате с промоции!
  8. Вашият бизнес се нуждае от уеб сайт и за да увеличи потенциалните си клиенти. Това е особено важно за начинаещите в бизнеса, както и за малките семейни фирми, но не само. Ако се върнем към горната тема относно спадовете в един бизнес, можем да направим ракурс, предполагайки, че именно в тези моменти, един уеб сайт може да се оптимизира, модернизира, промени хода си, за да намери нови потенциални клиенти, тоест компанията ви да увеличи своята таргет аудитория.

Нашата фирма предлага отлични индивидуални и бизнес оферти за изработка на уеб сайт! Възползвайте се от тях още днес или се свържете с екипа ни за повече информация! Не бъдете излишните пионки в своята ниша – станете част от големите конкурентни в областта си, като изградите перфектната онлайн репутация с качествена страница в интернет!

0 0 votes
Рейтинг
Абонирай се
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments