Все още имате въпроси?
Нека си изясним нещата...


Спестили сме малко време, като сме обобщили най-често задаваните въпроси.
Прочетете накратко всичко което е необходимо, за да имате уебсайт

Какви услуги предлагате?

Предлагаме услуги за дизайн и разработка на уеб решения. От създаването на уеб сайтове за брошури до онлайн магазини. Ние също сме специализирни в сферата на интернет маркетинга. Вижте раздела за услугите ни за повече информация.

Колко ще струва?

Всичко зависи от избраната от вас услуга. Типичният уебсайт може да започне от 250лв и нагоре. В генератора за поръчка на уеб сайт сме направили ориентировъчен бюджет, към който да се придържаме. Като правило никога не разкриваме точната цена предварително, тъй като всяка работа е уникална по своему. Никоя задача по дизайна не е същата както всеки клиент е различен. Свържете се с нас сега и можем да обсъдим вашите потребителски изисквания.

Никога не съм имал уеб сайт, а сега какво?

Нещата, от които имате нужда са домейн, хостинг, на който се хоства сайтът.

  • Домейнът е адресът (името) на вашия уеб сайт (например moqtbiznes.com, а от скоро и на кирилица – моятбизнес.сайт). Ако не притежавате домейна за уеб сайта, трябва да закупите.Ние от Titan Studio можем да закупим домейн за вас. Домейните могат да бъдат закупени за определен период от време (минимум една година). Важното при избора на домейн е името му, то е първото нещо с което се сблъсква клиента. При избора му се препоръчва да е семпло и кратко.
  • Хостинг компания ви „отдава под наем“ място за вашия уеб сайт на техен сървър, за да бъде достъпен 24/7/365 и да издържа голям брой посетители. Има много хостинг компании в България и света. Цените варират в зависимост от качеството. Ние от Titan Studio ще помогнем при избора ви.

В момента имам уебсайт. Трябва ли да помисля за редизайн и обновяване и защо?

Уеб пространството е постоянно развиващ се организъм! За да получим конкурентно предимство, смятаме, че е полезно да се разгледа трафика на уебсайта и при необходимост да се обнови. Освен това, ако уебсайтът Ви е на повече от една година открихме, че клиентите са изненадани от модерните дизайнерски способности, услугата оптимизацията на търсачките и достъпните цени.

Имам ли нужда уебсайтът да бъде и мобилен?

Да! Мобилният трафик нараства бързо и притежава повече от 30% от целия интернет трафик. Търсене от мобилни устройства се увеличава ежедневно. Ако дизайнът на уебсайта Ви не е приятелски настроен към мобилни устройства, губите ценни клиенти на конкурентите си! Всички проекти на TITAN Studio са изцяло мобилно-съвместими.

Не искам да плащам за нещо, което не ми харесва!

Не е нужно да плащате за нещо, което не Ви харесва. След като споделите вашето виждане за уеб сайта ви, ще направим макет, за да го разгледате. Ако не харесате макета, може да започнем отново и да направите различен макет. Ще споделите мнението си, за да го преработим според вашия вкус. Няма да направим цялостно изграждане на сайт, освен ако не сте доволни от макета, който ще ви бъде представен.

Какво е SEO и защо ми е необходимо?

Search Engine Optimization (Оптимизация за търсачките) - това са набор от неписани правила, чрез които ако бъдат спазени, сайта ви може да излезе на по-челни позиции в листа на търсачката при търсене по дадена дума.

Намирането на сайта в интернет започва с изработването на добър уебсайт. Прилагането на стратегия за оптимизиране на търсачките ще помогне да се увеличи мястото му в класациите.Няма преки пътища! Редовното писане на съдържание, както и избора на подходящи ключови думи в съответствие с вашата стратегия за оптимизация ще допринесе а класирането в търсачките. Препоръчваме на клиентите да се занимават сами с обработването на редовно съдържание, като например публикации в блогове; Ние предлагаме и услуги за социални мрежи и управление на съдържанието, за да подпомогнем SEO оптимизацията.

Кога трябва да предам цялото съдържание/всички материали за изработката?

Предпочита се материалите за сайта да бъдат предоставени в началото на проекта. Можете обаче да подадете допълнително съдържание през цялата фаза на проектиране. Моля, имайте предвид, че изпращането на допълнително съдържание или промяната на всяко съдържание по време на фазата на разработване на проекта може да доведе до разместване на сроковете и предварително уговорената цена.

Нямам материали или изображения за моя нов уебсайт. Можете ли да ми помогнете?

Разбира се, ние можем да се срещнем с вас, за да разберем повече за бизнеса и индустрията ви и да предложим услуги за писане на съдържание или заснемане като добавка към всеки проект за уеб сайт.

Колко време ще ми отнеме сайта да бъде завършен?

Този отговор зависи от сложността на уеб сайта, броя страници, изображения, съдържание, добавки/услуги и т.н. Ще предоставим подробен график на процеса, в който ще определим необходимите изисквания от нашите клиенти, датите за преглед и датите за представяне. Моля, имайте предвид, че всяка промяна в първоначалния ни план може да се отрази върху графика и цената на проекта, въпреки че се стремим да бъдем възможно най-гъвкави!

Ще мога ли да актуализирам моя сайт, когато е готов?

Да. Ще имате пълен достъп до съдържанието на вашия сайт чрез набор от инструменти. Ако ползвате услугата ТИТАНГАРАНТ ние ще редактираме всичко от което се нуждаете в указаните часове за работа. TITAN Studio предлага едночасова обучение при покупка на ТИТАНГАРАНТ поддръжка.

А плащането?

След одобрение на изготвим офертата изискваме 30% от крайно договорената цена, за да започнем. При първоначални и леки насоки/промени не променяме цената, но понякога при по-голямо разминаване с очакванията на клиента и предложената оферта, последната бива изменена по взаимно съгласие, за да предложим точно това, което клиента изисква. Всяка нужда от промяна бива обсъдена първо с клиента.

Плащането се осъществява чрез банков превод или онлайн с карта.

Вашият въпрос не присъства? Свържете с нас, за да ви помогнем!