Нека Ви се представим...

Кои сме ние...

„ТИТАН Интернет Технолоджи“ ЕООД е предназначена към уеб индустрията фокусирана върху изработката на уеб сайтове и уеб дизайн. Освен това TIT изгражда онлайн магазини, мобилни приложения, предлага услугата “SEO оптимизация“ и други, които са от съществено значение за всеки бизнес в съвремието.

call to action
call to action

От къде започнахме?

Идеята за създаване на проекта идва през 2014г с един обикновен гейминг сайт, който всъщност се оказа доста интересно предизвикателство. Наложи се да направим втори сайт за друг проект и неусетно това ни се превърна в хоби. Да създаваме! Защото работата и удоволствието се преплитат постоянно.

Как го правим?

Някои от първите ни проекти не са били „най-успешните в света“, но това ни е дало шанс да разберем как да се придържаме в правилната посока и сме се научили (по-трудния, но най-добрия начин) да взимаме под внимание всяка забележка, наблягаме над всеки детайл.

call to action
call to action

Доверете ни се!

Ние сме млад екип, носещ своите амбиций по своя път. Имаме голям опит в много сфери като същевременно екипът се сертифицира и трупа нови знания, за да се придържаме към динамичното развитие на технологиите днес.