Електронната търговия означава, че можете да се впишете в забързания живот на вашия клиент, като предлагате продуктите, които искат, когато ги искат.

Services

Електронен означава достъпен

Когато клиентите решават да пазаруват започват да търсят онлайн. Вашият уебсайт е шоурум, където клиентите могат да проучат продукта ви и да видят причините, поради които е подходящо за тях.Сега си представете, че един и същ продукт е само на няколко клика разстояние, за да бъде техен. Добре проектираният сайт за електронна търговия може да повлияе положително върху решенията за покупка, като покаже продукта ви в най-добрата му светлина и го направи толкова лесно достъпен, за да направи поръчка.

еТърговията и социалните мрежи

Светът вече е много по социален в интернет, където клиентите се обръщат към социални медии като Facebook, за да научат или проучат продукти.За интелигентния бизнес, присъствието му в социалните медии може да повиши техния фирмен престиж и да насърчи трафика към сайта и продажбите.

Път с предимство

Електронната търговия предлага на бизнеса жизненоважна възможност да предлага на своите клиенти денонощно удобство. Добра стратегия за електронната търговия, която добавя отлично обслужване на клиентите и динамично социално присъствие в сместа, може да доведе до по-голям трафик и по-добри продажби за вашия бизнес.

call to action
1

Плащания в реално време

Можете да приемате плащания чрез различни методи - банкови карти, наложен платеж, ваучери и много други

2

Финансови инструменти

Лесно определяте валута, цена, доставка такси според локация и количество - пълен контрол заедно с всякакви отчети и анализи

3

Интеграция и администрация

Пълен набор от функции за управление и оптимизация на клиенти, продукти, контрагенти и други