Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Корпоративните сайтове са един от най-популярните продукти. С този сайт,бизнесът ви може едновременно да реши няколко проблема: насърчаване бизнеса в интернет, информация за предстоящи и минали събития, рекламни продукти и услуги.

Виж повече
Изработка на електронен магазин

Изработка на електронен магазин

Имате нужда от готин онлайн магазин? Искате да създадете нов или да промените съществуващ сайт за електронна търговия? Ние можем да ви помогнем, предлагайки ви гъвкави условия.

Виж повече
Изработка на мобилно приложение

Изработка на мобилно приложение


В днешно време интернет се развива изумително бързо и все повече достига в ръцете на потребителя. Не пропускайте възможността да достигнете до джоба на вашите клиенти още повече с мобилно приложение.

Виж повече
Графичен дизайн

Графичен дизайн


Потребителите не виждат какво се случва зад уеб сайта, но те мигновено реагират на външния му вид. Ето защо в бъдещето на всеки проект за уеб сайт огромна роля играе дизайна на уеб сайта и страниците в него.

Виж повече
SEO/SMM Оптимизация

SEO/SMM Оптимизация


Search Engine Optimization (SEO) е процес, при който се популяризира показването на уеб сайта в търсачки като Google, BING и Yahoo. Освен това ние оформяме престижа в социалните мрежи (SMM)

Виж повече
Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт


Вашият сайт трябва да бъде динамичен, за да настига днешното темпо на развитие. Ние от TIT предлагаме месечна поддръжка, за да направим това вместо вас.

Виж повече
Уеб сайтът помага!

Уеб сайтът помага!

Ако говорим за най-обещаващите съвременни методи за издигане на интереса към продукти или услуги, то тогава със сигурност говорим за интернет. Ето защо всяка компания, рано или късно изпитва такава неотложна нужда. Ако говорим за създаването на собствен сайт, като онлайн магазин, собственикът получава реална възможност за организиране на бизнес с минимална инвестиция (няма нужда да се наемат излишни помещения, наемат персонал и т.н.). Като на свое разположение, дори и да е малък интернет ресурс, собственикът получава:

1

Реклама

Сайтът е ефективно средство за реклама. Спестете от излишни физически рекламни материали.

2

Подкрепа

Получавате достатъчно място за съхранение на информация и електронни материали от всякакъв тип.

3

Комуникация

Удобен инструмент за комуникация с целевата аудитория. Можете да поръчате сайт с допълнителни услуги (чатове / форуми)

„Информационните технологии и бизнесът стават неизменимо преплетени. Не мисля, че някой може да говори значимо за едното без да става въпрос за другото.“

Бил Гейтс

най-богатият човек на света