services

Изработка на уеб сайт

Корпоративните сайтове са един от най-популярните продукти. С този сайт,бизнесът ви може едновременно да реши няколко проблема: насърчаване бизнеса в интернет, информация за предстоящи и минали събития, рекламни продукти и услуги.

Виж повече
services

Изработка на електронен магазин

Имате нужда от готин онлайн магазин? Искате да създадете нов или да промените съществуващ сайт за електронна търговия? Ние можем да ви помогнем, предлагайки ви гъвкави условия.

Виж повече
services

Изработка на мобилно приложение

В днешно време интернет се развива изумително бързо и все повече достига в ръцете на потребителя. Не пропускайте възможността да достигнете до джоба на вашите клиенти още повече с мобилно приложение.

Виж повече
services

Графичен дизайн

Потребителите не виждат какво се случва зад уеб сайта, но те мигновено реагират на външния му вид. Ето защо в бъдещето на всеки проект за уеб сайт огромна роля играе дизайна на уеб сайта и страниците в него.

Виж повече
services

SEO/SMM Оптимизация

Search Engine Optimization (SEO) е процес, при който се популяризира показването на уеб сайта в търсачки кат Google, BING и Yahoo. Освен това ние оформяме престижа в социалните мрежи (SMM)

Виж повече
services

Поддръжка на уеб сайт

Вашият сайт трябва да бъде динамичен, за да настига днешното темпо на развитие. Ние от TIT предлагаме месечна поддръжка, за да направим това вместо вас.

Виж повече
call to action

Уеб сайтът помага!

Ако говорим за най-обещаващите съвременни методи за издигане на интереса към продукти или услуги, то тогава със сигурност говорим за интернет. Ето защо всяка компания, рано или късно изпитва такава неотложна нужда. Ако говорим за създаването на собствен сайт, като онлайн магазин, собственикът получава реална възможност за организиране на бизнес с минимална инвестиция (няма нужда да се наемат излишни помещения, наемат персонал и т.н.). Като на свое разположение, дори и да е малък интернет ресурс, собственикът получава:

1

Реклама

Сайтът е ефективно средство за реклама. Спестете от излишни физически рекламни материали.

2

Подкрепа

Получавате достатъчно място за съхранение на информация и електронни материали от всякакъв тип.

3

Комуникация

Удобен инструмент за комуникация с целевата аудитория. Можете да поръчате сайт с допълнителни услуги (чатове / форуми)

„Информационните технологии и бизнесът стават неизменимо преплетени. Не мисля, че някой може да говори значимо за едното без да да става въпрос за другото.“

Бил Гейтс

най-богатият човек на света